AL VELE JAREN UW SPECIALIST IN AL UW BAKELIET ZAKEN, VINTAGE & NIEUW, MET HET GROOTSTE ASSORTIMENT BAKELIET

Over ons


All Bakelite is opgestart door doorgewinterde en gepassioneerde vroege kunststof verzamelaars die al jaren de wereld afstruinen op zoek naar mooie en praktische zaken gemaakt van vroege kunststoffen waaronder Bakeliet. Het materiaal dat massaproductie mogelijk maakte en daardoor de wereld veranderde.

Op onze site vindt u de meest uiteenlopende voorwerpen geproduceerd van Bakeliet en/of andere vroege kunststoffen. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke verzameling mooie, zeldzame, sier, kunst en handige gebruiksvoorwerpen. Door vraag van derden zijn wij in het Bakeliet voor het huis terecht gekomen, “wij zijn een jaren ’30 huis aan het opknappen hebben jullie daar deurklinken en schakelaars voor”, vanaf dat moment heeft het een vlucht genomen.

Wij zijn thuis in uw jaren ’30 huis.

Gespecialiseerd in deur en raam beslag, schakelmateriaal en allerlei andere zaken om uw huis weer in oude luister en originele staat te herstellen. Ook zult u op deze site een aantal zeldzame en dus kostbare artikelen tegenkomen die uit een voor ons favoriete periode komen, Art Nouveau, Art Deco, Streamline, Machine Age, jaren ’20 – ’50 Design enz.

Wij van All Bakelite staan garant voor de kwaliteit en originaliteit van onze artikelen en proberen deze zo duidelijk mogelijk te omschrijven, maar u moet wel beseffen dat het hierom voorwerpen van minimaal 50 tot 80 jaar oud gaat. Wij proberen ook alles zo goed mogelijk te verpakken en te versturen, maar bij zeer kwetsbare items is alleen afhalen of afleveren in overleg mogelijk.

All Bakelite